ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ

0897 842 995

Аварийно отводняване и почистване на шахти, мазета и всякакви ниски терени

Предлагаме услуга по отпушване, изпомпване и почистване на септични ями, изгребни ровове, каломаслоуловители, мазниноуловители и първични утаители на локални пречиствателни станции. С над 10 години опит и пълен арсенал от специализирана техника, вие може да сте спокойни, че ще се погрижим вашата септична яма дълго време да не напомня за себе си.

Септична яма е страхотно решение за къща, вила, дори цял квартал или село, където няма централизирана канализация. Но добрите решения изискват и добра поддръжка. А, септичната яма изисква постоянна, редовна и най-вече качествена поддръжка. Защото разликата между добре и зле поддържана септична яма може да ви коства спокойствието и насладата в двора или градината.

Със специализираните ни автомобили и висококачественото оборудване, вие може да се възползвате от услугата ни за аварийно отводняване на септични ями, но и на всякакви други терени. Преливането на септична яма се случва рядко, но когато се случи, положението става много неприятно, много бързо. Също при обилни дъждове, мазета и други сутерени могат да се наводнят, което е не по-малко неприятна ситуация. Но вие може да сте спокойни, че с PARAPORT Ltd. подобни обстоятелства ще бъдет туширани бързо и бюджетно

Ако нещата са спешни, позвънете ни веднага. Но също така, свържете се с нас, за да обсъдим вашия проект или да си определим график за регулярно обслужване на вашата септична яма, за да не се налага аварийно отводняване.

Аварийно отпушване на канали - София

ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПРИЧНИ ЯМИ ОТ PARAPORT

За да ползвате септичната си яма възможно най-продължително, вие трябва да помогнете за процеса по утаяване. Това ще направите като добавите бактерии, които буквално изяждат и трансформират твърдите частици, които след това се утаяват на дъното. Така значително подобрявате пропускливостта и същевременно улеснявате почистването на септичната яма. А същинското почистване, което включва специализирана техника за изпомпване на утайката, отстраняване на налепи и дезинфекциране – всичко това оставете на нас.

Разбира се, ако конструкцията и почвата позволяват, вашата септична яма може да се ползва дълго без нужда от отводняване, особено ако сипвате разграждащи бактерии и не превишаване капацитета й. Но опитът ни показва, че повечето септични ями се нуждаят от периодично обслужване – изпомпване, почистване и дезинфекциране – за което, след като се свържете с нас, ще се погрижим.

Какво представлява септичната яма и как да я поддържате така, че сякаш не съществува?
Има няколко вида септични ями, в зависимост от това как са изградени и респективно как се почистват и отпушват.

1. Септична яма тип “суха-зидария” е популярен и стар метод за изграждане на подобна инсталация. Този вид има определена, по-голяма, водопропускливост поради конструкцията от свободно подредени камъни. Разбира се, колко вода се разнася от ямата зависи и от пропускливостта на почвата, в която е създадена.

2. Друг вид е изгребяемата септична яма, която, както наименованието й загатва, трябва да бъде редовно почиствана. Тази инсталация е съградена от бетон, което ще рече доста слаба водопропускливост. Затова и този вид трябва да се следи и обслужва съзнателно и редовно. Което не е никакъв проблем, ако ни се обадите и заедно създадем график за изпомпване на вашата септична яма.

3. Третият популярен вид е септична яма, която е и пречиствателна станция. Това става като сериозно количество аериран въздух се вкарва в ямата, за да ускори преработвателния процес и така на изхода й да тече вода, която, моля отбележи си, че е подходяща за поливане, но не и за битови нужди.