ОТПУШВАНЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА КАНАЛИ

0897 842 995

Отпушване на канали – професионално

Ние сме PARAPORT Ltd. и целта ни е да отпушваме и почистваме канали и канализационни мрежи. Независимо какво спира водата да се оттича – храна, налепи, мазни наслоявания, бетон или каквито и да е битови отпадъци – с нас вие ще отпушите канализацията бързо, лесно и чисто. Когато не сте сигурни дали мивката се оттича, когато водата стигне до глезени под душа, когато тоалетната тръгва да прелива – ние сме насреща, за да отпушим и почистим вашата мивка, сифон или душ кабина.

Отпушване и почистване на канали с един телефонен разговор

При проблем, обадете ни се. PARAPORT Ltd. е компания, която има богат опит и сериозна специализация в отпушване на канали, профилактика и почистване на канализационни мрежи. Ние ще извършим видеодиагностика на канала, за да сметнем и подготвим правилната техника, с която нашият опитен персонал ще извърши услугата за вас.

Профилактика и отпушване на канали и канализационни мрежи

УСЛУГИ С ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ ОТ PARAPORT

Основната ни дейност е отпушване и почистване на канали и канализационни мрежи, отпушване на септични ями, изграждане и ремонт на ВиК мрежи. От 2010-та насам нашите експерти са завършили стотици проекти из цяла София и страната.

Винаги по един и същи начин – висококачествена техника приложена с внимание и опит. Това е и нашето обещание към вас. Професионално отпушване на канали, безупречно почистване на септични ями и бързо реагиране при ВиК аварии за минимално време. И разбира се, цялата мръсотия остава за нас.

Какво запушва канала най-често?

1. Боклуци или лепкава мазнина, която може да бъде като пластелин за всякакви дребни частици, или пък остатъци от зеленчуци, семки и всякаква храна

2. Друга честа причина за запушване е ненавременната профилактика, без която дори микроскопични елементи като косми могат да създадат тапа на канала.

3. Когато става въпрос за запушване на тръба на тоалетна или сифона, то некачествена тоалетна хартия, нокти и остатъци от изхвърлени супи и прочее могат да създадат коварен и упорит “бент”.

4. Както и класическата грешка да поставиш по-малък диаметър тръба или пък монтажът да създаде недостатъчен наклон на тръбата.

Което и да е от изброените с PARAPORT Ltd. ще решите проблема си. Повече от 10 години отпушваме канали и канализационни мрежи от Ø50 до Ø1200. Всеки от стотиците ни успешно изпълнени проекти е осъществен по един и същи начин – висококачествена техника приложена с внимание и опит. Това е и нашето обещание. Професионално отпушване на канали за минимално време и пари.

Искаме да помогнем. Затова, преди да ни се обадите, може би някой от следните трикове ще отпуши канала:

1. Когато забележите, че нивото на водата в мивката или ваната не намалява или намалява бавно, изсипете течен или на гранули препарат за отпушване, от този за гореща вода по-добре. Този метод често е единственото решение, което ще е нужно.

2. Ако горещата бълбукаща “химия” не отпуши мивката или сифона, пробвайте с вакуумен инструмент. Ръчната вакуумна помпа ще създаде налягане, чрез което ще може да избутате създалата се тапа.

3. Накрая, ако и това не помогне, преди да ни позвъните, вземете сонда змия. Прилича на дълга спирала с остър връх, която може да спуснете по канала. Накрайникът й е приспособен да прободе и захване всякаква маса от мръсотия и отпадъци.

Надяваме се да сме помогнали със съвет. Но ако все още каналът е запушен, обадете ни се. Гарантираме ви, че след нашето посещение, канализацията ви ще е песен, “Тече, всичко тече времето няма бряг и ни влече”.