АВАРИЙНО ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

0897 842 995

Аварийно отпушване на канал и канализационна мрежа

Има два вида работа: важна и спешна. Да поддържаш канализационната си мрежа чиста и свободна е важна работа, но когато тя се запуши, е тогава става спешна и тогава се нуждаете от аварийно отпушване на канал. Запушена мивка, баня или, надяваме се не, тоалетна са неприятни ситуации, които могат да ви откраднат време и нерви. Но не и с нас, защото ние сме PARAPORT Ltd. и предлагаме аварийно отпушване на канализация и отводняване. Обадете ни се и ще организираме посещение до вас във възможно най-кратко време.

Аварийно отпушване, отводняване и почистване на септични ями

Ако вашата къща не е част от централна канализационна мрежа, значи сте със септична яма. Това е интелигентно и популярно решение, но както всяка част от къщата, така и септичната яма се нуждае от поддръжка и обслужване. А понякога моментът за изпомпване на обема в септична яма се изпуска. Тогава вие се нуждаете от аварийно изпомпване на септична яма, тогава вие се нуждаете от нас. Обадете се и ние ще бъдем при вас възможно най-скоро.

Аварийно отводняване на мазета, сутерени и къщи. Аварийни ВиК услуги

Наводнения се случват. Проливни дъждове или компрометирана водоснабдителна мреже – което и да е, когато има вода, където не трябва да има – обадете ни се. Разполагаме с високопроходими и специализирани превозни средства, специално оборудвани за отводняване на апартаменти, гаражи, мазета и къщи, дори и в труднодостъпни райони. Но освен това, ако става въпрос за теч от тръба, то ние ще оправим и това. Аварийните ни екипи се сътоят от опитни ВиК инжинери, които ще локализират проблема и ще ви помогнат с отстраняването. Разполагаме с първокласни уреди за видеодиагностика, чрез които ще локализираме ако има пробойни в каналите или друго нарушение на целостта на тръбите. Ако проблемът е по-голям, не се притеснявайте, защото предлагаме пълна услуга по ремонт на ВиК съоръжения.

Аварийно отпушване на канали - София

АВАРИЙНИ УСЛУГИ ОТ PARAPORT

  • ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ
  • ОТПУШВАНЕ И ОТВОДНЯВАНЕ НА КАНАЛИ

  • ВИДЕО ДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ
  • АВАРИЙНИ ВиК УСЛУГИ

  • ОТВОДНЯВАНЕ НА МАЗЕТА, СУТЕРЕНИ И КЪЩИ

Преди да позвъните, съветваме ви да пробвате следните методи за отпушване на канали:

Когато забележите, че нивото на водата в мивката или ваната не намалява или намалява бавно, изсипете течен или на гранули препарат за отпушване, от този за гореща вода по-добре. Този метод може да се ползва превантивно и често е единственото решение, което ще е нужно. Има богат избор от марки, предлагащи подобна специализирана химия, които ще намерите във всеки магазин.

Ако тубофло или друга марка не отпуши мивката или сифона, пробвайте с вакуумен инструмент. Ръчната вакуумна помпа ще създаде налягане, чрез което ще може да избутате създалата се тапа. Груб, но инвазивен метод, с който може наистина да се справите и с по-сериозни запушени канали, особено подходящ за запушена тоалетна.

Накрая, ако и това не помогне, преди да ни позвъните, вземете сонда змия. Прилича на дълга спирала с остър връх, която може да спуснете по канала. Накрайникът й е приспособен да прободе и захване всякаква маса от мръсотия и отпадъци. С подобна сонда змия ще компрометирате целостта на получилата се тапа, което ще улесни отстраняването й.

При упорито запушени тоалетни, препоръчваме да пробвате трита метода заедно, преди да ни позвъните. Ако нищо не помогне, не се притеснявайте, защото нашата услуга по аварийно отпушване на канали ще ви “освободи” от битовия проблем неусетно.