ОТПУШВАНЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА КАНАЛИ

0897 842 995

Отпушване на канали – професионално

Ние сме PARAPORT Ltd. и целта ни е да отпушваме и почистваме канали и канализационни мрежи. Независимо какво спира водата да се оттича – храна, налепи, мазни наслоявания, бетон или каквито и да е битови отпадъци – с нас вие ще отпушите канализацията бързо, лесно и чисто. Когато не сте сигурни дали мивката се оттича, когато водата стигне до глезени под душа, когато тоалетната тръгва да прелива – ние сме насреща, за да отпушим и почистим вашата мивка, сифон или душ кабина.

Отпушване и почистване на канали с един телефонен разговор

При проблем, обадете ни се. PARAPORT Ltd. е компания, която има богат опит и сериозна специализация в отпушване на канали, профилактика и почистване на канализационни мрежи. Ние ще извършим видеодиагностика на канала, за да сметнем и подготвим правилната техника, с която нашият опитен персонал ще извърши услугата за вас.

Профилактика и отпушване на канали и канализационни мрежи

УСЛУГИ С ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ ОТ PARAPORT

Основната ни дейност е отпушване и почистване на канали и канализационни мрежи, отпушване на септични ями, изграждане и ремонт на ВиК мрежи. От 2010-та насам нашите експерти са завършили стотици проекти из цяла София и страната.

Винаги по един и същи начин – висококачествена техника приложена с внимание и опит. Това е и нашето обещание към вас. Професионално отпушване на канали, безупречно почистване на септични ями и бързо реагиране при ВиК аварии за минимално време. И разбира се, цялата мръсотия остава за нас.

Какво запушва канала най-често?

1. Боклуци или лепкава мазнина, която може да бъде като пластелин за всякакви дребни частици, или пък остатъци от зеленчуци, семки и всякаква храна

2. Друга честа причина за запушване е ненавременната профилактика, без която дори микроскопични елементи като косми могат да създадат тапа на канала.

3. Когато става въпрос за запушване на тръба на тоалетна или сифона, то некачествена тоалетна хартия, нокти и остатъци от изхвърлени супи и прочее могат да създадат коварен и упорит “бент”.

4. Както и класическата грешка да поставиш по-малък диаметър тръба или пък монтажът да създаде недостатъчен наклон на тръбата.

Което и да е от изброените с PARAPORT Ltd. ще решите проблема си. Повече от 10 години отпушваме канали и канализационни мрежи от Ø50 до Ø1200. Всеки от стотиците ни успешно изпълнени проекти е осъществен по един и същи начин – висококачествена техника приложена с внимание и опит. Това е и нашето обещание. Професионално отпушване на канали за минимално време и пари.

Искаме да помогнем. Затова, преди да ни се обадите, може би някой от следните трикове ще отпуши канала:

1. Когато забележите, че нивото на водата в мивката или ваната не намалява или намалява бавно, изсипете течен или на гранули препарат за отпушване, от този за гореща вода по-добре. Този метод често е единственото решение, което ще е нужно.

2. Ако горещата бълбукаща “химия” не отпуши мивката или сифона, пробвайте с вакуумен инструмент. Ръчната вакуумна помпа ще създаде налягане, чрез което ще може да избутате създалата се тапа.

3. Накрая, ако и това не помогне, преди да ни позвъните, вземете сонда змия. Прилича на дълга спирала с остър връх, която може да спуснете по канала. Накрайникът й е приспособен да прободе и захване всякаква маса от мръсотия и отпадъци.

Надяваме се да сме помогнали със съвет. Но ако все още каналът е запушен, обадете ни се. Гарантираме ви, че след нашето посещение, канализацията ви ще е песен, “Тече, всичко тече времето няма бряг и ни влече”.

Кои фактори най-често създават нуждата от професионално отпушване на канали? 

Услугите за професионално отпушване на канали, предлагани от редица фирми на пазара, са отлична опция за вас, когато имате проблеми с канализацията в дома, офиса или който и да било друг обект. Тези услуги ще ви помогнат да избегнете задълбочаване на проблемите, както и скъпоструващи от финансова гледна точка щети. В следващите редове ще изведем някои от най-често срещаните фактори, които създават нуждата от професионално отпушване на канали:

Виж повече
 1. Нуждата от професионално отпушване на канали: Боклуци и лепкави мазнини – професионално отпушване на канали често се налага, когато боклуци или лепкави мазнини са запушили каналите. Най-големият проблем при подобни лепкави мазнини е, че играят ролята на магнит, който привлича и задържа към себе си различни дребни частици, остатъци от зеленчуци и семки. Или казано с други думи, ако не се вземат навременни и ефективни мерки, запушването на канала ще стане доста сериозно. Така че ви съветваме да заявите професионално отпушване на канали, докато все още не са налице значими щети за дома или офиса ви.
  Отпушване на канали София 1

  Професионално отпушване на канали – София

 2. Нуждата от професионално отпушване на канали: Нередовна профилактика – нередовната профилактика също е проблем, който в крайна сметка може да доведе до нуждата от използване на професионални услуги за отпушване на канали. По принцип трябва да се прави профилактика на определени периоди от време, за да се следи и контролира внимателно състоянието на канализационните системи. В противен случай ще се получи натрупване на косми и други микроскопични елементи, които в големи количества са способни да запушат канала. Ако сте допуснали това да стане, то вече положението е извън вашия контрол и е най-добре да заявите професионално отпушване на канали.
 3. Нуждата от професионално отпушване на канали: Фактори за тоалетната и сифона – при запушвания на тръби, свързани с тоалетната или сифона, най-вероятно става въпрос за въздействието на някой от следните фактори – некачествена тоалетна хартия, нокти или пък остатъци от изхвърлени супи и ястия. Тези фактори могат да създадат доста сериозни запушвания в тоалетната и сифона. Така че отново е твърде възможно да ви се наложи да прибегнете до професионални услуги за отпушване на канали.
 4. Нуждата от професионално отпушване на канали: Грешки при монтажа – някои грешки, допускани при монтажа на канализационните тръби, могат да доведат до по-честа нужда от професионално отпушване на канали впоследствие. Като примери за подобни грешки ще посочим избора на по-малък диаметър тръба, както и несъздаването на достатъчен наклон на тръбата в рамките на монтажа.

Преди заявяване на професионално отпушване на канали – какви трикове да пробвате?

Разбира се, ако проблемът с вашата канализация не е особено сериозен, е напълно възможно да се справите и сами с него. Преди да заявите професионално отпушване на канали, ви съветваме да пробвате изброените по-долу трикове:

 • преди професионално отпушване на канали: използване на препарат за отпушване – наличните на пазара препарати за отпушване на канали в много случаи вършат отлична работа. Те се предлагат в течна форма, както и във формата на гранули. Ако се чудите на кой точно препарат за отпушване на канали да заложите, ви препоръчваме да се насочите към тези, които са предназначени за гореща вода.
 • преди професионално отпушване на канали: използване на вакуумен инструмент – в случай, че препаратите за отпушване на канали не доведат до желания резултат, бихте могли да прибегнете към употребата на вакуумен инструмент, като например ръчна вакуумна помпа. Подобни инструменти са особено подходящи за мивката и сифона. Те ще ви помогнат да създадете налягане, посредством което да се избута създалата се тапа и да се постигне ефективно отпушване на канали.
 • преди професионално отпушване на канали: използване на сонда змия – при положение, че и двата споменати дотук метода за отпушване на канали не проработят, ви остава да пробвате с използване на сонда змия. По своята същност това е дълга спирала с остър връх, която се спуска по проблемния канал. Тя има свойството посредством накрайника си да пробожда и захваща наличните мръсотия и отпадъци. Ако дори с нея не се постигнат желаните резултати, значи определено е време да заявите услуги за професионално отпушване на канали.
  Отпушване на канали София 2

  Отпушване на канали София – полезни съвети и трикове

Как да изберете подходящите услуги за професионално отпушване на канали – София?

 При всички случаи трябва да сте доста внимателни, когато избирате услуги за професионално отпушване на канали – София. От въпросните услуги за професионално отпушване на канали – София зависят състоянието на канализационните системи на вашите обекти, както и на самите обекти като цяло. Ето каква фирма за отпушване на канали – София ви е необходима:

 • фирма за отпушване на канали – София: с достатъчно солиден опит на пазара – не ви препоръчваме да залагате на фирма за отпушване на канали – София, която е съвсем нова на пазара. Няма как да сте сигурни в качеството на предоставяните от нея услуги, а при допускане на грешки е възможно да се стигне до сериозни последствия за вашия обект. Помнете, че ви трябва фирма за отпушване на канали – София, която е с достатъчно солиден опит и чиито специалисти притежават знанията и експертизата да се справят с най-различни ситуации в процеса по отпушване.
 • фирма за отпушване на канали – София: с модерни технологии и апаратура – в същото време избраната от вас фирма за отпушване на канали – София трябва да разполага с модерни технологии и апаратура. Модерни технологии и апаратура по последни стандарти, които й позволяват да бъде максимално ефективна при предоставяне на нейните услуги за отпушване на канали – София. Апаратурата за видеодиагностика на канали например е доста полезна в това отношение и реномираните фирми за отпушване на канали – София вече са си я осигурили. Посредством видеодиагностика се прави прецизен анализ на състоянието на канализационната мрежа, набелязват се дефектите и пробойните, и се предприемат най-точните мерки за разрешаване на проблема.
 • фирма за отпушване на канали – София: конкурентни цени – съвсем естествено няма как да не вземете предвид и цените за отпушване на канали – София, които ви предлага дадена фирма. Сравняването на офертите на различни фирми за отпушване на канали – София ще ви позволи да откроите най-изгодната за вас оферта. Преди това обаче се уверете, че качеството на услугите за отпушване на канали – София, предлагани от съответните фирми, е достатъчно високо.
 • фирма за отпушване на канали – София: лесна и удобна връзка – хубаво е да имате на разположение опция за лесна и удобна връзка с набелязаната фирма за професионално отпушване на канали – София. Например опция за заявяване на услуги за отпушване на канали – София по телефона, след което екипът на фирмата да реагира в най-кратки срокове. Проблемите с канализационната система са нещо сериозно, което може да се влоши значително във времето. Затова трябва да се вземат навременни мерки, за да не се допуснат големи щети върху състоянието на обекта и финансите на неговия собственик.
  Отпушване на канали София 3

  Отпушване на канали София – доверете се на PARAPORT Ltd.

Професионално отпушване на канали – София: защо да се доверите на PARAPORT Ltd.?

PARAPORT Ltd. е фирма, която се занимава с отпушване на канали и канализационни системи, на септични ями, както и с изграждане и ремонт на ВиК мрежи.  Предоставяме въпросните услуги както на територията на София, така и в останалите региони на страната. Вижте защо е добра идея да се доверите именно на нас при нужда от професионално отпушване на канали – София:

Професионално отпушване на канали – София от PARAPORT Ltd.: Ние притежаваме повече от 10 години опит –  фирма PARAPORT Ltd. притежава повече от 10 години опит в предоставянето на услуги за отпушване на канали – София, изграждане и ремонт на ВиК мрежи. От 2010-та година насам специалистите ни са реализирали успешно стотици проекти не само на територията на столицата, но и в цялата страна. Те знаят как да се справят дори с най-големите запушвания, както и с възникналите неочаквани трудности и препятствия в рамките на процеса по отпушване на канали.

Професионално отпушване на канали – София от PARAPORT Ltd.: Ние разполагаме с апаратура по последни стандарти – освен с висококвалифицирани и опитни специалисти, разполагаме и с апаратура, отговаряща на последните стандарти в бранша. Апаратура, която използваме, за да ви предоставим услуги за отпушване на канали – София с първокласно качество. В нея влиза и апаратурата за видеодиагностика на канали, благодарение на която бързо и точно се установява източникът на всеки един канализационен проблем. Можете дори да заявите видеодиагностика на канали от нас напълно профилактично – тоест за да се уверите, че всичко с канализационната система във вашия обект е наред и няма да бъдете изненадани от внезапно запушване, теч или наводнение.

Професионално отпушване на канали – София от PARAPORT Ltd.: Нашите цени са достатъчно изгодни за клиента – цените, които предлагаме за професионално отпушване на канали – София, са достатъчно изгодни за клиента. Те са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на потребителите и бизнеса. Можете да бъдете сигурни, че при нас ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за професионално отпушване на канали – София.

Професионално отпушване на канали – София от PARAPORT Ltd.: Ние успешно сме изпълнили проекти за редица реномирани клиенти – най-доброто доказателство за високото качество на услугите ни за отпушване на канали са множеството реномирани клиенти, които се доверяват именно на нас и за които сме изпълнили успешно проекти. Сред тези клиенти са Софийска вода, БАН София, Държавна агенция за бежанците към МС, Министерство на здравеопазването, Столична община, ВиК Велинград, Била, Penny market, Булгарплод София и т.н.

Професионално отпушване на канали – София от PARAPORT Ltd.: Ние реагираме своевременно на клиентските заявки – знаем добре колко е важно при възникнал проблем в канализационната система да се предприемат мерки веднага. Затова реагираме своевременно на клиентските заявки и пристигаме на място, за да окажем необходимото съдействие. Един телефонен разговор е достатъчен, за да заявите желаните услуги за отпушване на канали и да ги получите в най-кратки срокове.

Кои фактори най-често създават нуждата от професионално отпушване на канали?

Преди заявяване на професионално отпушване на канали – какви трикове да пробвате?

Как да изберете подходящите услуги за професионално отпушване на канали – София?

Професионално отпушване на канали – София: защо да се доверите на PARAPORT Ltd.?