ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ВиК МРЕЖИ И СЪОРЪЖЕНИЯ

0897 842 995

Изграждане на ВиК мрежи и съоръжения

Кога една сграда може да се нарече обитема? Разбира се, когато е прекарано до нея ток и вода. За първото, не може да съдействаме, но с нас вие ще изградите оптималната ВиК мрежа. Нашите висококвалифицирани, опитни ВиК експерти ще проектират произведение на водоснабдителното и канализационно изкуството. Каквото и да е – водоснабдителни и канализационни системи, водоеми, пречиствателни и помпени станции – може да ни се доверите за цялостното изработване от проект до финалната изработка. Всяка техническа задача ние ще изпълним бързи и бюджетно, но и напълно съобразено с българското и европейско законодателство, за да може вие да имате спокойствието и увереността, че вашият проект ще има дълъг експлоатационен живот. С други думи, вашата сигурна ВиК мрежа започва тук, затова свържете се с нас, за да обсъдим проекта ви и да започнем работа по него.

Ремонт и поддръжка на ВиК мрежи и съоръжения

Ако имате теч, запушен канал или буквално мазето се наводнява, то вие се нуждаете от експертно ВиК решение. Нуждаете се от PARAPORT Ltd., защото нашият дългогодишен опит и безкомпромисно добрите ни експерти ще локализират всеки проблем и ще запретнат ръкави за неговото отстраняване. Независимо дали имате запушен канал, бавно отичаща се мивка, силно миришеща септична яма, наводнен сутерен или друг ВиК проблем – вие сте в добри ръце. С нас вие ще получите единствено първокласно решение за ремонт на вашата ВиК мрежа, което ще бъде бързо и бюджетно.

Работим единствено с доказани производители в бранша като Rico GmbHMullerROTHENBERGERLeistikow-GmbH и др. От най-дребния инструмент, до огромните превозни средства за изпомпване на канали – всеки детайл от нашия арсенал е качествен и правилно приложен.

Научете повече за нашите ВиК услуги и изберете професионален водопроводчик

Успешно сме изпълнени проекти за:

Софийска вода, ГБС АД, ГБС -ИС, Лидл, Метро кеш енд Кери, БАН София, Държавна Агенция за Бежанците към МС, Министерство на Здравеопазването, България Ер, Луфтханза Техник, Столична община, Завод Рубин Плевен, Амилум Разград, Аргогруп, Kaufland, ВиК Велинград, ПСОВ Поморие, Била,Penny market, НОИ, ЕМКА Севлиево, Булгарплод София , Bulgaria mall, Ring mall и много други.