ВИДЕОДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ

0897 842 995

Видеодиагностика на канали е необходима, защото видимите проблеми са по-лесни за разрешаване. Това е основната причина ние от PARAPORT Ltd. да разполагаме с модерна, висикокачествена техника за видеодиагностика на канали.

Предлагаме ви услуга, чрез която ще сте напълно наясно с канализационната си мрежа, което е огромен плюс, ако не искате да бъдете изненадани с теч, наводнение или запушен канал. Обадете се и запазете час за видеодиагностика на канали.

Но защо да го правите, ако нямате текущ проблем? Чрез нашите камери-роботи с дистанционно управление, ние ще минем през цялата ви канализационна мрежа и ще открием потенциално опасни дефекти и пробойни в каналите. Ако имате съмнения, че тръбата е счупена, няма достатъчен наклон или просто има нещо, което ограничава отичането, то вие се нуждаете от видеодиагностика. Но друг важен момент, в който камера-робот за тръби ще ви свърши работа, е при преглед на нови сгради и къщи, за да сте сигурни, че новодомците ще са доволни.

Аварийно отпушване на канали - София

ВИДЕОДИАГНОСТИКА ОТ PARAPORT

Чрез нашата услуга за видеодиагностика на канали, експерти на PARAPORT Ltd. ще анализират цялостното състояние на мрежата и ще ви дадат препоръки и съвети за правилна експлоатация. Затова, дори и да нямате належащ проблем, обадете ни се, за да обсъдим и изпълним превантивно видео анализ на тръбите ви. Така течове в банята, запушени мивки, наводнения в мазето ще се случат на някой друг, но не и на вас.

При аварийно отпушване на канали, нашите видео-роботи са от изключителна помощ, защото когато знаеш какво спира оттичането, знаеш и как да атакуваш проблема. Нашият опит е доказал, че справянето със запушен канал от хартия и био материали се нуждае от различен подход спрямо запушен канал от храна, корени и други по-жилави материали.

От какво може да се запуши канал?

Боклуци или лепкава мазнина, която може да бъде като пластелин за всякакви дребни частици, или пък остатъци от зеленчуци, семки и всякаква храна. Прибавете уплътняващи памперси и тампони и се получава непробиваема бариера за водата. В подобна ситуация се използва специален накрайник, чрез който се изваждат малко по малко блокиращите елементи.

Друга честа причина за запушване е ненавременната профилактика, без която дори микроскопични елементи като косми могат да създадат тапа на канала. Особено ако се комбинират с мокри кърпички. Отново, видеодиагностика преди това ще спомогне за адекватното атакуване на проблема.

Когато става въпрос за запушване на тръба на тоалетна или сифона, то некачествена тоалетна хартия, нокти и остатъци от изхвърлени салати и прочее могат да създадат коварен и упорит “бент”.

Каквато и да е причината за запушения канал, нашите екипи ще пуснат камерата по канала, докато открият какво спира водата и ще използват подходящите инструменти и техники, за да отпушат канала ви.

Научете повече за отпушване на канали София и избере вашия професионален водопроводчик