АВАРИЙНИ УСЛУГИ – ДЕНОНОЩНО 24/7

0897 842 995

ВИК УСЛУГИ

Има два вида ВиК работа: важна и спешна. 

Важно е да поддържаш ВиК мрежата си чиста. Профилактична дейност е изпомпване и почистване на септична яма, видеодиагностика на канализация или други. Свържете се с нас за консултация и резервиране на час.

От друга страна, спешна работа е когато канализацията е запушена. Когато водата в тоалетната не се оттича, а нараства към нежелано преливане. Или запушена мивка, баня или друг сифон. Всяка от тези ситуации не трябва да продължи дълго и когато ни се обадите – няма. Очакваме ви денонощно.

 • ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ
 • ОТПУШВАНЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА КАНАЛИ
 • ВИДЕО ДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ
 • ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ВиК МРЕЖИ И СЪОРЪЖЕНИЯ

Какви видове ВиК услуги се предлагат на пазара?

Все повече потребители осъзнават важността и необходимостта на професионалните ВиК услуги, които се предлагат на пазара. Независимо дали водата в тоалетната е на път да прелее или пък имате запушена мивка или друг сифон, можете да се свържете с висококвалифицирани специалисти, за да разрешат проблема за вас. При това по всяко време на денонощието. В следващите редове ще изведем основните видове ВиК услуги, които е възможно да заявите:

Виж повече
 1. Видове ВиК услуги: Отпушване на канали – няма как да не започнем подреждането на предлаганите на пазара ВиК услуги с тази за отпушване на канали. Всяко едно домакинство, офис или какъвто и да било друг обект в даден момент може да има проблем със запушени канали и канализационни мрежи. Възможните причини за това са много – от храна и мазни наслоявания до бетон и битови отпадъци. Благодарение на професионалните ВиК услуги ще сте способни да разрешите своя проблем бързо и ефективно, и да не допуснете по-сериозни последствия за домакинството или сградата ви.
  ВиК услуги София 1

  ВиК услуги София – видове

 2. Видове ВиК услуги: Почистване на септични ями – втората водеща и най-често използвана сред професионалните ВиК услуги е тази за почистване на септични ями. Септичните ями са съоръжения, които служат за пречистване на отпадни води в къщи, вили, квартали и населени места, където няма изградена централна канализация. Самите те обаче също изискват редовна и качествена поддръжка, за да не се получи запушване или преливане. Предлаганите на пазара ВиК услуги за почистване на септични ями гарантират, че ще ще съхраните спокойствието и комфорта си във вашия двор или градина, и нищо няма да наруши нормалното ви ежедневие.
 3. Видове ВиК услуги: Видеодиагностика на канали – напоследък сред наличните ВиК услуги популярност набира и услугата за видеодиагностика на канали. Посредством видеодиагностиката може да се анализира прецизно цялостното състояние на канализационната мрежа, за да се знае какви мерки трябва да се предприемат във връзка с нейната експлоатация. Тук е моментът да отбележим, че видеодиагностика на канали не се прави само когато има някакъв проблем със запушване (макар че тогава е особено полезна). Тя е сред тези ВиК услуги, които се заявяват и профилактично, за да се уверят собствениците или обитателите на обекта, че всичко с канализацията е наред и няма да имат неочаквани проблеми.
 4. Видове ВиК услуги: Изграждане и ремонт на ВиК мрежи – когато става въпрос за видовете ВиК услуги, които се предлагат на пазара, съвсем естествено е да отбележим също услугата за изграждане и ремонт на ВиК мрежи. Тя обхваща изграждане и ремонт на водоснабдителни и канализационни системи, на водоеми, на пречиствателни и помпени станции. Важно е да намерите висококвалифицирани и опитни специалисти, които са способни да се справят успешно с всеки един етап от процеса по изграждане – от проекта до финалната изработка.
 5. Видове ВиК услуги: Аварийно отпушване на канали – аварийното отпушване на канали го обособяваме като отделна от останалите ВиК услуги. То е предназначено за спешни случаи, при които не може да се чака. Като например случаи, при които запушването е наистина голямо или пък има теч в сградата. Когато заявявате ВиК услуги за аварийно отпушване на канализация и отводняване, се уверете, че съответната фирма наистина има готовността да реагирате веднага и да ви предпази от скъпоструващи щети в дома, офиса или друг ваш обект.
  ВиК услуги София 2

  Надеждни ВиК услуги София

Как да изберете надеждни ВиК услуги – София?

За да откриете наистина надеждни ВиК услуги – София, трябва да вземете под внимание няколко съществени фактора при избора. Тези фактори са свързани най-вече с фирмата, която ви предлага съответните ВиК услуги. Дали разполага с необходимия опит, с апаратура, която би й позволила да върши качествено работата си, какви са нейните цени, способна ли е да реагира достатъчно бързо и адекватно. Вижте точно какво имаме предвид:

 • надеждни ВиК услуги – София: опит – опитът е от ключово значение за всяка една фирма, предлагаща ВиК услуги – София. Не се доверявайте на фирми, които са съвсем нови в бранша и не разполагат с почти никакъв опит в предоставянето на подобни услуги. Твърде вероятни е те да ви предоставят ВиК услуги – София с ниско качество, които по никакъв начин не биха разрешили проблемите с вашата канализация.
 • надеждни ВиК услуги – София: апаратура – дори и най-висококвалифицираните специалисти няма как да ви предоставят ВиК услуги – София с желаното качество, ако не разполагат с необходимата апаратура за целта. Така че потърсете информация за това с каква апаратура работят набелязаните от вас фирми и дали въпросната апаратура отговаря на актуалните стандарти и тенденции в бранша.
 • надеждни ВиК услуги – София: репутация – проверете каква е репутацията на фирмата, предлагаща ВиК услуги – София, на която сте се спрели. Бихте могли да потърсите мнения и отзиви от нейни предишни и настоящи клиенти, за да сте сигурни, че е достатъчно коректна и ще ви предостави ВиК услуги – София, напълно отговарящи на вашите изисквания.
 • надеждни ВиК услуги – София: цени – цената, която трябва да плати клиентът, винаги е сред водещите фактори при избора на ВиК услуги – София. Търсете цени за ВиК услуги – София, които са достатъчно конкурентни и съответстват на вашите финансови възможности. Оптималният начин за откриване на най-изгодната цена е да сравните офертите на поне няколко фирми за ВиК услуги – София. Съветваме ви обаче преди това да сте се уверили, че въпросните фирми предлагат ВиК услуги – София, които са наистина качествени и ефективни.
 • надеждни ВиК услуги – София: бърза и адекватна реакция – идеалната за вас фирма е тази, която би била способна да реагира максимално бързо и адекватно на вашата заявка за ВиК услуги – София. Ако проблемът е сериозен, това ще бъде от ключово значение, за да не ви се наложи да покривате огромни финансови щети. Така че търсете фирма, с която да можете да се свържете веднага и задължително попитайте кога ще ви бъдат предоставени необходимите ВиК услуги – София.
  ВиК услуги София 3

  ВиК услуги София – доверете ни се!

Защо да се доверите на фирма PARAPORT Ltd. при нужда от ВиК услуги – София?

Фирма PARAPORT Ltd. предлага на своите клиенти всички споменати по-горе ВиК услуги – отпушване на канали (стандартно и аварийно), почистване на септични ями, видеодиагностика на канали, изграждане и ремонт на ВиК мрежи. Предоставяме въпросните ВиК услуги както на територията на София, така и в останалата част от страната. Ето защо да се доверите именно на нас:

ВиК услуги – София от фирма PARAPORT Ltd.: Ние притежаваме над 10-годишен опит – ние от фирма PARAPORT Ltd. притежаваме над 10-годишен опит в предоставянето на ВиК услуги. От 2010-та година насам сме реализирали успешно стотици проекти и сме оставили напълно удовлетворени множество клиенти с различни проблеми и изисквания. Независимо каква е конкретната ситуация и състояние на канализационната мрежа, нашите висококвалифицирани специалисти ще намерят най-доброто решение.

ВиК услуги – София от фирма PARAPORT Ltd.: Разполагаме с апаратура по последни стандарти – наясно сме с това колко е важна наличната апаратура за предоставянето на качествени и ефективни ВиК услуги. Поради тази причина сме инвестирали в апаратура, отговаряща на последните стандарти в бранша. Това се отнася в пълна степен както за апаратурата за видеодиагностика и отпушване на канали, така и за тези за почистване на септични ями, както и изграждане и ремонт на ВиК мрежи.

ВиК услуги – София от фирма PARAPORT Ltd.: Предлагаме изгодни за клиента цени – цените на нашите ВиК услуги – София са достатъчно конкурентни и изгодни за клиента. Те са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на потребителите и бизнеса. Можете да бъдете сигурни, че фирма PARAPORT Ltd. ще ви предостави оптималното съотношение между качество и цена за ВиК услуги – София.

ВиК услуги – София от фирма PARAPORT Ltd.: Множество реномирани клиенти се доверяват на нас – няма по-голямо доказателство за качеството и надеждността на дадени ВиК услуги от доверието на клиентите. Точно такъв е случаят с нашата фирма PARAPORT Ltd.. На предлаганите от нас ВиК услуги се доверяват множество реномирани клиенти, които не биха направили никакъв компромис с качеството. Сред тези клиенти са Министерство на здравеопазването, Столична община, Държавна агенция за бежанците към МС, Софийска вода, БАН София, Булгарплод София, Била, Penny market и др.

ВиК услуги – София от фирма PARAPORT Ltd.: Реагираме веднага на клиентските заявки – и не на последно място, при нужда от спешно получаване на ВиК услуги – София, винаги можете да разчитате на фирма PARAPORT Ltd.. Ние реагираме веднага на клиентските заявки, преди проблемът да се е задълбочил и да са настъпили сериозни щети за клиента. Едно телефонно обаждане е напълно достатъчно, за да заявите нашите ВиК услуги – София и да ги получите във възможно най-кратки срокове.

Ако имате проблеми с вашите канализационни системи или септични ями, не губете никакво време и се свържете с екипа на фирма PARAPORT Ltd., за да заявите необходимите ви ВиК услуги. Колкото повече чакате проблемът да се реши от само себе си или пък се опитвате да го разрешите с непроверени методи, толкова по-лошо ще става положението. Доверете се на предлаганите от фирма PARAPORT Ltd. ВиК услуги – ние ви предлагаме бърза реакция, оптимално съотношение между качество и цена, внимание към индивидуалните ви нужди и дългосрочни резултати. Можете да разчитате на нашите ВиК услуги и при нужда от изграждане и ремонт на ВиК мрежи, където проектите ни са изпипани до пълно съвършенство.

Какви видове ВиК услуги се предлагат на пазара?

Как да изберете надеждни ВиК услуги – София?

Защо да се доверите на фирма PARAPORT Ltd. при нужда от ВиК услуги – София?

Аварийно отпушване на канали - София

АВАРИЙНО ОТПУШВАНЕ

ДЕНОНОЩНО 24/7

PARAPORT Ltd. предлага аварийно отпушване на канализация и отводняване. Целта ни е да отпушваме и почистваме канали и канализационни мрежи в максимално кратък срок. Независимо какво спира водата да се оттича – храна, налепи, мазни наслоявания, бетон или каквито и да е битови отпадъци – с нас вие ще отпушите канализацията бързо, лесно и чисто.

На нас може да разчитате за аварийно отпушване на канализационна мрежа, отводняване и почистване на септични ями, мазета, сутерени и къщи. Аварийни ВиК услуги.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ

Предлагаме услуга по отпушване, изпомпване и почистване на септични ями, изгребни ровове, каломаслоуловители, мазниноуловители и първични утаители на локални пречиствателни станции.

С над 10 години опит и пълен арсенал от специализирана техника, вие може да сте спокойни, че ще се погрижим вашата септична яма дълго време да не напомня за себе си.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Отпушване и профилактика канали

ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

Отпушваме и почистваме канали и канализационни мрежи. Независимо какво спира водата да се оттича – храна, налепи, мазни наслоявания, бетон или каквито и да е битови отпадъци – с нас вие ще отпушите канализацията бързо, лесно и чисто.

PARAPORT Ltd. е компания, която има богат опит и сериозна специализация в отпушване на канали, профилактика и почистване на канализационни мрежи.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВИДЕО ДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ

Чрез нашата услуга за видеодиагностика на канали, експерти на PARAPORT Ltd. ще анализират цялостното състояние на мрежата и ще ви дадат препоръки и съвети за правилна експлоатация.

При аварийно отпушване на канали, нашите видео-роботи са от изключителна помощ, защото когато знаеш какво спира оттичането, знаеш и как да атакуваш проблема.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Видеодиагностика канали София
ВиК ислуги - София от Парапорт

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ВиК

Нашите висококвалифицирани, опитни ВиК експерти ще проектират произведение на водоснабдителното и канализационно изкуството. Каквото и да е – водоснабдителни и канализационни системи, водоеми, пречиствателни и помпени станции – може да ни се доверите за цялостното изработване от проект до финалната изработка.

Ремонт и поддръжка на ВиК мрежи и съоръжения.

ВИЖ ПОВЕЧЕ