Канализация. Дума, която с годините е добила много негативни конотации. И с право, в канала отиват неща, които не искаме да видим отново. В канала се стича всичко, за което няма място в домовете и фабриките ни. Даже, ако може никога да не се сещаме за канала, септичната яма и цялата канализационна мрежа – най-добре.

Е, тук идваме ние.

PARAPORT Ltd. е компания, която е специализирана във всякакви ВиК услуги като отпушване на канали, почистване на септични ями, видеодиагностика на канали и цялостно изграждане и ремонт на ВиК мрежи. С други думи, PARAPORT Ltd. е компания, която ще се погрижи за всичките ви грижи, свързани с канализацията.

Запушена тоалетна и нищо не помага? Няма проблем! След един телефонен разговор, наш екип ще пътува към вас, за да извърши аварийно отпушване на канал. А, ако нямате проблем с канализацията, но усещате влага, сякаш някоя тръба е пукната и вода сълзи зад стената? Насреща сме отново, защото с модерната камера с дистанционно управление ще извършим първокласна видеодиагностика на цялата ви мрежа и ще локализираме компрометираната тръба

Отпушване на канали, аварийно отпушване

Оперираме в София и областта повече от 10 години, в които сме издали огромен брой ВиК проекти за общински и частни физически и юридически лица. Част от проектите ни включват: ГБС АД, ГБС -ИС, Лидл, Метро кеш енд Кери, БАН София, Държавна Агенция за Бежанците към МС, Министерство на Здравеопазването, България Ер, Луфтханза Техник, както и много други. Всеки екип на PARAPORT Ltd. е съставен от опитни ВиК инженери, които са се сблъсквали с всякакви предизвикателства, свързани с канализационната мрежа. Това е и нашата гаранция към вас – висококачествена техника приложена с внимание и опит.

Защо да изберете нас пред другите ли?

На това ще отговорим с лекота, когато ви посетим. Защото всеки от нашите служители разбира колко е фрустриращо да имате запушен канал или пък преливаща септична яма. Затова и ще дойдем при вас с усмивка и търпение. Ще ви изслушаме, обясним какво ще направим за вас и накрая ще запретнем ръкави и ще решим ВиК проблема ви. Така работим – клиентът винаги е разбран, а проектът му винаги изпълнен докрай.