Имате ли вода? А оттича ли се?

Вторият въпрос определено е странен, докато не се запуши канал в дома ви. Запушен канал в дома е ужасно преживяване, което вие искате да избегнете или, ако не е възможно, поне да минимизираме напълно. Може да видите тук(статията за домашно отпушване) начини как да отпушите канал в дома или тук(видеодиагностика) каква профилактика на канализационната ви мрежа може да извършите. Ако не успеете да се справите със запушения канал, то тогава ситуацията става неприятна. Тогава вие се нуждаете от аварийно отпушване на канал.

Но аварии с ВиК мрежата може да се получат и поради други причини. Особено в нови сгради, където цялостната канализационна мрежа все още не е използвана в максимален капацитет. В подобни ситуации неприятни течове се случват, но вие може да сте спокойни, защото след едно телефонно обаждане към нас, ние ще пътуваме с техника за видеодиагностика на канали, чрез която ще локализираме проблема.

Ако пък вашият дом не е свързан към централна канализационна мрежа, най-вероятно вие ползвате септична яма. Семпло и интелигентно решение, при което също може да възникне неприятен проблем. Преливаща септична яма е ужасно събитие, както за вас, така и за вашите съседи. Подобна ситуация трябва да бъде туширана бързо, което ще стане лесно с нашата услуга за аварийно отводняване и почистване на септични ями.

Каквато и да е ВиК аварията, не се притеснявайте или отчайвайте. Пробвайте методите, които споменахме в началото. А, ако не помогнат, знаете на кого да се обадите.

Отпушване на канали, аварийно отпушване

Аварийно отпушване звучи страшно, но в действителност не е. Защото, след като се свържете с нас, вашият канал е вече наполовина отпушен. Богатият ни опит и първокласна техника ще решат проблема и отпушат канала в дома ви.

Запушен канал в предприятие или друго индустриално здание вече е друга приказка. Защото запушена канализационна мрежа в работна среда може да окаже сериозно забавяне в производството. Което вие не искате, което и ние не искаме. Аварийно отпушване на канали в индустрията е част от нашите специализирани услуги, с които се гордеем. Искаме да сме полезни и подкрепяме българското производство, затова запушен канал в предприятието е авария, с която ние ще се справим възможно най-бързо, след като ни се обадите.

Научете повече за ВиК услуги София.