АВАРИЙНИ УСЛУГИ – ДЕНОНОЩНО 24/7

0897 842 995

УСЛУГИ

Има два вида ВиК работа: важна и спешна. 

Важно е да поддържаш ВиК мрежата си чиста. Профилактична дейност е изпомпване и почистване на септична яма, видеодиагностика на канализация или други. Свържете се с нас за консултация и резервиране на час.

От друга страна, спешна работа е когато канализацията е запушена. Когато водата в тоалетната не се оттича, а нараства към нежелано преливане. Или запушена мивка, баня или друг сифон. Всяка от тези ситуации не трябва да продължи дълго и когато ни се обадите – няма. Очакваме ви денонощно.

  • ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ
  • ОТПУШВАНЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА КАНАЛИ
  • ВИДЕО ДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ
  • ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ВиК МРЕЖИ И СЪОРЪЖЕНИЯ
Аварийно отпушване на канали - София

АВАРИЙНО ОТПУШВАНЕ

ДЕНОНОЩНО 24/7

PARAPORT Ltd. предлага аварийно отпушване на канализация и отводняване. Целта ни е да отпушваме и почистваме канали и канализационни мрежи в максимално кратък срок. Независимо какво спира водата да се оттича – храна, налепи, мазни наслоявания, бетон или каквито и да е битови отпадъци – с нас вие ще отпушите канализацията бързо, лесно и чисто.

На нас може да разчитате за аварийно отпушване на канализационна мрежа, отводняване и почистване на септични ями, мазета, сутерени и къщи. Аварийни ВиК услуги.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ

Предлагаме услуга по отпушване, изпомпване и почистване на септични ями, изгребни ровове, каломаслоуловители, мазниноуловители и първични утаители на локални пречиствателни станции.

С над 10 години опит и пълен арсенал от специализирана техника, вие може да сте спокойни, че ще се погрижим вашата септична яма дълго време да не напомня за себе си.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Отпушване и профилактика канали

ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

Отпушваме и почистваме канали и канализационни мрежи. Независимо какво спира водата да се оттича – храна, налепи, мазни наслоявания, бетон или каквито и да е битови отпадъци – с нас вие ще отпушите канализацията бързо, лесно и чисто.

PARAPORT Ltd. е компания, която има богат опит и сериозна специализация в отпушване на канали, профилактика и почистване на канализационни мрежи.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВИДЕО ДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ

Чрез нашата услуга за видеодиагностика на канали, експерти на PARAPORT Ltd. ще анализират цялостното състояние на мрежата и ще ви дадат препоръки и съвети за правилна експлоатация.

При аварийно отпушване на канали, нашите видео-роботи са от изключителна помощ, защото когато знаеш какво спира оттичането, знаеш и как да атакуваш проблема.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Видеодиагностика канали София
ВиК ислуги - София от Парапорт

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ВиК

Нашите висококвалифицирани, опитни ВиК експерти ще проектират произведение на водоснабдителното и канализационно изкуството. Каквото и да е – водоснабдителни и канализационни системи, водоеми, пречиствателни и помпени станции – може да ни се доверите за цялостното изработване от проект до финалната изработка.

Ремонт и поддръжка на ВиК мрежи и съоръжения.

ВИЖ ПОВЕЧЕ